Se prepara ciocolata de casa.
Se fierbe apa cu zaharul pana se leaga siropul. Se trage de-o parte si se adauga untul,pana se topeste,apoi cacaoa. Se cerne apoi laptele praf si se omogenizeaza. Se adauga esentele preferate.
Se intinde o foaie de compozitie,apoi se taie diverse forme,peste care se pune crema de cocos.
Sau se intinde foaie de ciocolata,se acopera cu crema de cocos,se ruleaza cat mai strans si se taie felii.
Daca mai ramana crema se poate pune intre 2 foi de napolitana.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii