Se pune int-o craticioara 50 ml apa cu 100 gr zahar si se pune pe foc.
Cand zaharul s-a topit se adauga 75 gr unt.
Cand untul s-a topit se adauga 3 linguri cacao si 1/2 fiola esenta de rom. Se ia de pe foc si se adauga 130 gr lapte praf.
Se pune intr-o tava mica si se lasa la racit 10 minute , timp in care se prepara ciocolata alba.
Se pune pe foc la fel ca la cea neagra, apa cu zaharul, cand s-a topit zaharul se adauga untul si esenta de vanilie. Se ia de pe foc si se adauga 100 gr lapte praf.
Se toarna peste ciocolata neagra din tava si se lasa la racit pana se face a doua portie de ciocolata neagra la fel ca si prima.
Se toarna aceasta peste ciocolata alba si se lasa sa se raceasca .
Daca vreti sa faceti o tava cat una normala de prajitura , dublati portiile.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii