Apa si zaharul se pun la foc mic si se lasa sa fiarba pana se leaga. Se ia de pe foc.
Se adauga untul taiat cuburi.
Dupa ce s a topit untul, se adauga laptele praf si cacaoa amestecate in prealabil.
Se adauga esenta de rom/migdale si alune/stafide.
Se da la rece intr o forma tapetata cu folie alimentara.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii