Separat intr-un bol incapator, amestecam foarte bine, laptele praf cu cacaoa si la final cu fulgii.
Ungem o tava sau forma cu margarina si o lasam la o parte.
Punem apa impreuna cu esentele si zaharul, intr-o craticioara, la foc mic, cam 10-15’, pana se topeste zaharul si siropul da cateva clocote. Intre timp, taiem cubul de margarina in bucatele si le adaugam in siropul de zahar. Amestecam si lasam pe foc sa fiarba incet,5-7’ pana se topeste toata margarina. Luam cratita de pe foc si asa fierbinte, turnam siropul, peste amestecul din bol si omogenizam totul rapid si foarte bine, dupa care rasturnam continutul in tava unsa. Punem la rece pentru 3-4h, pana se intareste,(cel mai sigur, de seara pana dimineata, ca mine) apoi portionam ciocolata si servim.
Pofta buna!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii