Se cern împreună cacaua şi laptele praf, amestecându-se bine.
Apa cu zahărul, zeama de lămâie, ciocolata se fierb împreună 8 minute. Se adaugă margarina tăiată bucăţi.
Se ia cratiţa de pe foc şi se adaugă laptele cu cacaua. Se amestecă bine cu mixerul ca să nu fie cocoloaşe.
Se pune înapoi pe foc foarte mic 2 minute. Se adaugă nuca şi migdalele.
Se pune o foaie Lica în tavă şi se unge cu puţin gem acrişor. Se pune a doua foaie şi se pune jumătate din ciocolată. Se pune a treia foaie şi se apasă uşor. Se unge cu gem şi se pune restul de ciocolată. Să nivelaţi rapid cu un cuţit, apoi să puneţi foile.Se unge cu gem şi se pune ultima foaie.
Pentru cine doreşte poate pune doar ciocolată între 2 foi, se manevrează mai uşor decât să o pui în tava unsă.
Puteţi face 2 porţii dacă doriti, eu aşa am procedat acum, una cu gem şi alta fără. Mi-a placut mai mult cea cu gem.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii