Se topeste ciocolata untul si laptele la ben marie pina este o crema fina se adauga restul componentelor treptat se amesteca bine.
O tava lunga de chec pe care o tapetam cu naylon care sa fie si pe delaturi.
Turnam compozitia in tava compozitia trebuie sa fie consistenta-oacoperim cu naylon si lasam la frigider pana a doua zi.
Cand dorim sa servim o scoatem din tava si taiem felii subtiri.Este gustoasa si usor de facut.Din aceiasi compozitie se pot face si fondante luand cantitati mici din compozitie si le tavalim in viermisori de ciocolata sau cocus macinat si le asezam in manjete mici de hartie.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii