Ciocolatina vegana

Intr-o cratita, punem paharul de apa si inca o jumatate de pahar de apa si mierea sa se contopeasca.

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
redusa
Ciocolatina vegana

Ingrediente

  • 3 pahare de quaker putin copt in cuptor
  • 1 pahar de apa
  • 3-4 linguri de miere sau miere de curmale
  • 100 gr margarina
  • 50 gr de stafide
  • 50 gr de merisoarei uscate fara zahar-marinate in putin lichior
  • 50 gr de nuci prajite taiate bucatele
  • 50 gr de seminte de floarea soarelui si de dovleac cojite si prajite
  • 1 lg de cacao
  • 50 gr de ciocolata 60% amaruie

Mod de preparare

Intr-o cratita, punem paharul de apa si inca o jumatate de pahar de apa si mierea sa se contopeasca, punem cacao si ciocolata si lasam sa se topeasca si amestecam pana incepe putin sa fiarba; adaugam margarina si lasam sa se raceasca putin.

Adaugam restul ingredientelor si amestecam pana obtinem o compozitie uniforma, dupa care aranjam intr-o forma de chec, sa fie nu prea inalt si lasam sa se raceasca. Servim bucatele felii subtiri.

Din aceasta cantitate, mi-au iesit doua tavi cu ciocolatina.

Este gustoasa si sanatoasa si cui ii place mai multa ciocolata, ii face o glazura de ciocolata deasupra.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise