Autor:
Sidy (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 21 martie 2009
Ingrediente
Carne de pui, 2 morcovi, 1 patrunjel, 1 ceapa, 70 g orez, 1 ou, 200 ml smantana, tarhon, vegeta, piper
Dificultate: Medie | Timp: 1h
Mod de preparare
Se pune la fiert carne in apa cu sare. Zarzavatul se curata si se taie rondele. Morcovii se calesc in putin ulei.Dupa ce a dat in clocot apa in care se fierbe carnea, se spumeaza si se adauga legumele. Se lasa sa fiarba. Cind sunt toate aproape fierte se adauga orezul spalat.
Galbenusul de ou se amesteca impreuna cu smantana si 1 polonic ciorba fierbinte.Se stinge focul si se adauga oul cu smantana si tarhonul tocat marunt.
Se potriveste gustul de sare si piper si se acreste ciorba cu ce va place.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba bistriteana" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Oasele de porc se tin in apa rece,se oparesc,se spala si se pun la fiert la foc mic.
Tocam telina,patrunjelul,pastarnacul,morcovul
3 voturi
0 comentarii
3h 15 min
In primul rand, punem apa intr-o cratita, in care gatiti ciorba, apoi ne ocupam de perisoare. Condimentam
3 voturi
0 comentarii
1h 20 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
valentina ionita (Chef de cuisine) , 25 iunie 2009
Trebuie sa fie tare gustoasa...
Alexandrina (Chef de cuisine) , 25 iunie 2009
O farfurie cu ciorba e intotdeauna binevenita!
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 24 iunie 2009
Buna ciorba Sidy, si eu fac exact la fel, diferenta la cantitatea de zarzavat doar.
valentina ionita (Chef de cuisine) , 24 iunie 2009
Cred ca este delicioasa...