Calim in ulei o ceapa tocata marunt.
Calim in ulei o ceapa tocata marunt, adaugam orezul, cuburile MAGGI si carnea. Amestecam si dam la o parte de pe foc. Punem in amestec cele 2 albusuri de la oua si cateva frunze de partunjel tocat.
Intr-o oala, in care vom pregati ciorba, punem morcovul, patrunjelul radacina, telina, rosiile toate tocate cubulete si le vom pune la fiert.
Ardeii se spala si li se scoate cotorul cu seminte. Umplem cu umplutura pregatita si cand fierbe apa cu legumele, vom pune ardeii pe rand. Lasam sa fiarba incet sa nu crape ardeii.
Calim in putin ulei, o ceapa, adaugam pasta de rosii si punem peste ciorba, adaugam bors la plic sau de care avem, potrivim de sare. Dregem ciorba la sfarsit cu cele doua galbenusuri de ou.
Punem la final patrunjel tocat marunt si totul e gata de servit. Punem si putina smantana in farfurie si ciorba va fi un deliciu.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii