Am spalat scaricica sub jet de apa calduta si apoi am taiat-o bucati.
Am pus afumatura la fiert in 4 litri de apa si cand am vazut ca incepe sa se inmmoaie am aruncat peste ea radacinoasele taiate marunt.Dupa cateva clocote s-au pus la fiert si restul de legume.
Borsul l-am dat in fiert si l-am adaugat in oala cand legumele erau fierte al dente.
Galbenusurile au fost amestecate cu smanatana,sare si piper alb.Am pus un polonic de ciorba peste acest amestec si apoi am turnat in oala.
Gata, acum am dres ciorba minunat de aromata.
La final am presarat 2 linguri de tarhon si dupa un clocot, am inchis.
Pentru toti gurmanzii,pofta buna!:)
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii