Se spala ciolanul si se pune la fiert in 2-2,5 l apa rece. Se fierbe incet pana cand carnea se inmoaie. Apoi se scoate ciolanul, zeama se pastreaza. Carnea se lasa sa se raceasca, se scoate osul si se taie bucati mici. Ceapa taiata marunt se dinstuieste in 2 linguri de ulei incinse intr-o cratita, peste ea adaugandu-se si morcovul curatat, spalat si taiat cubulete mici, si bucatile de carne. Se tin 2 minute dupa care se adauga cartofii taiati cuburi. Se inabusa cateva minute adaugandu-se cate putin din supa in care a fiert ciolanul. Se pune si zarzavatul curatat, spalat si taiat cubulete( sau 2 linguri zarzavat de la borcan) si restul de supa. Cand legumele sunt aproape fierte se adauga si fideaua iar dupa 1-2 minute de fierbere se adauga borsul fiert in prealabil. Se lasa sa dea impreuna un clocot dupa care se da oala deoparte. La sfarsit se adauga si verdeata taiata marunt. Se serveste cu ardei iute, smantana si crutoane.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii