Ardeii trebuie sa fie cam de aceeasi marime.
Ardeii trebuie sa fie cam de aceeasi marime. Se spala, se curata de cotor, taind ca un fel de capac pentru a ramane ardeiul intreg, apoi se spala din nou si se lasa sa se scurga bine de apa.
Carnea tocata se amesteca impreuna cu orezul bine spalat, ceapa taiata marunt si se condimenteaza cu sare si piper dupa gust. Se umplu ardeii cu carnea tocata, lasand gol cam de un deget. Rosiile se spala si se taie rondele subtiri si se pun sub forma de capac in ardei.
Intr-o oala incapatoare, se asaza ardeii unul langa celalalt, apoi se toarna apa sa-i acopere bine. Se asaza oala pe foc si se lasa sa fiarba. Se spumeaza cat este nevoie.
Morcovii se curata, se taie in doua si se pun in oala. Se condimenteaza cu sare cat este nevoie. Cand este fiarta carnea, se adauga bulionul si se lasa sa mai dea cateva clocote. Se stinge focul si se pun frunzele de telina, apoi se acopera cu un capac.
Se pot servi cu smantana, dupa preferinte.
Pofta buna!
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii