Ingrediente
cca 8 aripioare de pui, 1 morcov, 1 pastarnac, 1 radacina de patrunjel, 1 bucata mica de telina, 1 ceapa rosie, 2-3 cartofi, baby spanac, 1 legatura de patrunjel verde, 1 ou, fidea, 1 ardei rosu, 4-5 linguri de cubulete de rosii in bulion, sare, suc de lamaie , pentru acrit
Dificultate: Redusa | Timp: 50 min
0 voturi
Mod de preparare
Intre timp, curatam si spalam zarzavatul, ceapa se taie marunt, ardeiul, morcovul, telina, radacina de patrunjel, pastarnacul se taie cubulete mici. Cartofii se curata de coaja, se spala si se taie cubulete mici. Dupa ce am spumat bine supa, adaugam zarzavatul maruntit si cartofii. Se lasa sa fiarba bine, pana se inmoaie cartofii si aripioarele fierb bine, se adauga cubuletele de rosii in bulion, baby spanacul oparit inante, se potriveste de sare si lasam sa mai clocoteasca cca 10 minute. Adaugam fideaua, mai lasam 5 minute si oprim focul. Deasupra se presara verdeata tocata fin. Oul se bate bine, apoi adaugam supa fierbinte peste oul batut, putin cate putin, apoi varsam in oala, amestecand continuu. Ciorba se mananca acrita cu suc de lamaie adaugat in farfurie.
Daca aripioarele sunt de pasare de curte, se fierb inante de a adauga zarzavatul cca 30 minute.
Pofta buna!