Se curata burta si picioarele, dupa care se oparesc si iar se spala cu apa rece si putin otet;
Se pun intr-o oala mare oasele sparte dedesubt si burta infasurata deasupra se toarna 2 l de apa rece si se dau la fiert la foc incet, cu cat mai mult cu atat mai bine, pana se desprinde carnea de pe os, cum se spune (se foloseste cu succes orice oala sub presiune);
Se adauga telina, ceapa, morcovii fara de care nu se poate si piperul;
Cand totul a fiert, se scoate carnea deoparte, se taie burta si carnea in fasii potrivite. Apoi se introduce din nou in zeama si se mai da cateva clocote;
La sfarsit, zeama se raceste si se strecoara adaugandu-i galbenus de ou si smantana;
Se drege totul cu smantana si otet.(usturoi la alegere)
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii