Sseparat se da intr-un clocot oasele de vita pentru a se curata si spala, dupa care in oala pentru preparat ciorba se dau la fiert, oala va fi aproape plina cu apa.
Cand a inceput sa scada un pic se pun: cepele, 1 morcov, telina si usturoiul curatat, toate intregi
Cand au fiert legumele, se scot si se adauga burta de vita (decongelata din timp)
Dupa ce a scazut aproape jumatate si zeama devine consistenta si un pic lipicioasa ( aproape ca la piftie) se va scoate si oasele si se va adauga morcovul ramas dat prin razatoare si usturoiul pisat, dupa ce in prealabil au fost calite in ulei si stinse cu o lingura de otet si un polonic de zeama.
Cand sant aproape fierte se adauga gogosarul rosu taiat cubulete, pentru desing.
Cand au fiert legumele calite se da focul incet, se lasa sa se potoleasca din fiert zeama si se va turna smantana, dupa ce in prealabil a fost amestecata cu galbenusurile de ou, otetul ramas si doua polonice de zeama din oala.
Amestecul de smantana se va turna usor si se va amesteca continuu pana va fi adaugata toata
Se mai lasa cca. 5-10 minute, timp in care se potriveste de sare, dupa care se ia de pe foc.
Se serveste calda, cu mujdei de usturoi, otet, piper si ardei iute
Daca este necesar in timpul fierberii se poate se poate spumuii sau adauga apa calda.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii