Carnea cumparata din supermarket este curata si taiata. O scoatem din punga si o spalam in cateva ape dupa care o punem la fiert circa 30 - 40 de minute.
Separat curatam tot zarzavatul, il punem la fiert cam 45 de minute si apoi il pasam (eu una nu il pasez, il tai la o dimensiune de 2 cm).
Dupa ce au fiert si carnea si legumele, le punem intr-o oala de 6 l. Amestecam smantana cu cele 3 galbenusuri de ou intr-un castron separat. Punem un polonic de ciorba si o amestecam ca sa nu faca cocoloase (putin, cate putin, punem din ciorba peste smantana si ou).
Cand este gata ciorba, punem capacul si o lasam sa se odihneasca. Este o ciorba foarte gustoasa si o putem servi cu otet sau acrita cu zeama de lamaie. Se poate servi si cu un ardei iute. Cine nu doreste otet,sau lamaie, poate sa o manance dulce, adica neacrita.
Pofta buna!
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii