Am folosit burta proaspata(prefer cea congelata)curatata bine de grasime,taiata,putin dura.Am frecat-o bine cu sare mare,suc de lamaie,otet(in caz ca burta e f dura,se lasa de seara pana dimineata frecata cu sare,otet,lamaie in apa cu o lingura de bicarbonat,ca sa iasa acidul din musculatura).Am pus la fiert 3-4 morcovi,4-5 catei de usturoi,3-4 foi de dafin,1 ceapa,piper boabe,burta.Se lasa la fiert 1ora-1ora jumate,depinde de calitatea burti,poate dura mult mai mult.....Intre timp se toaca cepele si ardeiul,se rad morcovi si albitura,se face mujdei din capatana de usturoi,din putin ulei si sare.Osso bucco,am fiert separat,am pastrat zeama.Cand a fiert burta,am oprit focul si am strecurat.Am taiat burta si osso bucco fideluta.Am pus legumele la calit,burta si carnea,sare,piper,vegeta,foi de dafin,jumatate din mujdei,cca.4 Lt apa+zeama de la carne.Am lasat la fiert,cand e gata sa fie jumate lichid jumate gros.Mujdeiul ramas l-am amestecat cu 2 galbenuse si o canita de ciorba(rece),am pus in ciorba,am amestecat bine,apoi smantana si patrunjelul.Am lasat sa deie cateva clocote.Am pus f putin otet.Am servit cu ardei iute si suc de lamaie sau otet la cine ii place.Pofta buna!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii