Reteta postata pe: 10 februarie 2011
Ingrediente
* 2 oase de vita cu maduva, * 1kg de burta de vita, * 1 kg de morcovi, * o telina mica, * vegeta, * 4 oua, * piper, * usturoi, * ardei iute, * smantana 1 kg, * ulei, * otet
Dificultate: Ridicata | Timp: 3h 15 min
Mod de preparare
Se spala bine oasele si se pun la fiert in oala cu apa.se spumuiesc,apoi se adauga burta taiata fideluta. Zarzavatul se curata si se da pe razatoarea mare si se pune la calit in ulei. Se scot oasele si se curata de eventuala carnita care se pune inapoi in oala. Cand burta si carnita sunt aproape fierte se adauga zarzavatul calit si se lasa sa fiarba.
Intre timp se curata si se piseaza usturoiul,se taie ardeiul iute marunt. Usturoiul pisat se pune in oala si ardeiul iute la fel . Se pune vegeta si piper dupa gust. Se bat 4 galbenusuri cu smantana, albusurile eu le am pus in oala cu ciorba, si se toarna din ciorba peste ele apoi se pun in oala cu ciorba.Se mai adauga otet si se mai da un clocot dupa care se stinge focul.Se serveste cu ardei iute,mujdei de usturoi si smantana.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de burta" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Curatam si spalam legumele, le taiem ca pentru supa, mai putin ceapa pe care o lasam intreaga si
4 voturi
0 comentarii
1h 10 min
Sseparat se da intr-un clocot oasele de vita pentru a se curata si spala, dupa care in oala pentru
11 voturi
1 comentariu
5h
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate