autor:

anuta

» » , Borsuri si Ciorbe, Mancaruri cu carne

Ciorba de burta de vita

Autor: anuta (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 octombrie 2018

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: anuta (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 octombrie 2018

Ingrediente
1 kg burta de vita feliata, prefiarta, 2 morcovi, 1 radacina de patrunjel, 1 lingura de legume deshidratate , sare, 4 oua, 200 g smantana, un pic de mujdei pentru acrit, 1 capatana potrivita de usturoi, 100 ml otet, sare

Dificultate: Medie Timp: 50 min

0 voturi

Mod de preparare

Se curata morcovul si radacina de patrunjel de coaja, se spala si se dau prin razatoarea fina.

Se spala bine burta feliata, apoi se pune la fiert in cca 2,5 l apa. Se pune uleiul la incins, apoi se caleste morcovul razuit, la foc mic, pana devine pastos. Se adauga la fiert impreuna cu radacina de patrunjel data prin razatoare, cu un praf de sare si legumele deshidratate. Se fierbe pana se inmoaie bine burta, apoi se da de pe foc si se lasa cam 15 minute sa se racoreasca un pic si o dregem cu ouale batute impreuna cu smantana. Se serveste cu mujdei de usturoi si otet si mai adaugam smantana, dupa preferinta.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de burta de vita" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tocanita din ficat de pasare

Tocanita din ficat de pasare

Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil

19 voturi    17 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Medie

Timp

50 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1 kg burta de vita feliata
  • prefiarta
  • 2 morcovi
  • 1 radacina de patrunjel
  • 1 lingura de legume deshidratate 
  • sare
  • 4 oua
  • 200 g smantana
  • un pic de mujdei pentru acrit
  • 1 capatana potrivita de usturoi
  • 100 ml otet
  • sare

Raporteaza reteta

Retete
de anuta
Supa de porumbei

Supa de porumbei

Porumbelul curatat si spalat bine se taie in 2 jumatati apoi impreuna cu maruntaiele,cu un praf de

3 voturi    0 comentarii
1h
Supe de carne
Piept de pui in crusta de alune

Piept de pui in crusta de alune

Pieptul spalat si zvantat se intoarce cu parte taiata de pe os in sus, se sareaza, pipereaza si condimenteaza

6 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Prajitura cu zmeura si piure de castane

Prajitura cu zmeura si piure de castane

Se maruntesc biscuitii la robot apoi se amesteca cu miezul de nuca prajit si maruntit cu ciocolata

5 voturi    2 comentarii
1h
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

7 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Sarmalute in foi de vita