Tocati toate legumele mai putin cartofii si puneti-le la calit putin in cele 3 linguri ulei. Nu prea mult doar cat sa se inmoaie si sa dezvolte putin aromele.
Puneti apoi cartofii taiati cuburi si puneti apa. Adaugati si sare si lasati sa fiarba cam 20 minute, pana se inmoaie cartofii.
Cand sunt fierte legumele adaugati sucul de rosii si borsul. Eu le pun la fiert in alt vas si cand dau in clocot le pun in ciorba. Niciodata nu pun lichide reci in ciorba care deja e fierbinte. Mai lasam sa fiarba 5 minute, oprim focul si punem leusteanul tocat.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii