Reteta postata pe: 01 februarie 2010
Ingrediente
o sfecla mica, un morcov, 4-5 feliute de telina, 1-2 buc ardei gras, o ceapa, un catel de usturoi pentru aroma, tarhon verde, sare,piper dupa gust, , Optional se poate drege ciorba cu 1 - 2 oua batute si smantana.
Dificultate: Redusa | Timp: 40 min
Mod de preparare
Sfecla,morcovul,telina se spala,se curata de coaja,se rade pe razatoarea mare si se pun la fiert in apa rece cu sare impreuna cu ceapa curatata,spalata ,tocata marunt si ardeiul gras taiat cubulete... Cand sunt aproape fierte se adauga cartofii taiati cubulete,usturoiul tocat marunt pentru aroma si se lasa sa fiarba la foc potrivit.Cand zarzavatul si cartofii au fiert se toarna borsul fiert in prealabil,se potriveste de sare,piper si se lasa sa mai dea in 2-3 clocote.Dupa ce se opreste focul se adauga tarhonul verde ...
Cine doreste poate drege ciorba cu 1-2 oua batute si smantana...
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de cartofi cu sfecla rosie si tarhon" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Oasele de porc se tin in apa rece,se oparesc,se spala si se pun la fiert la foc mic.
Tocam telina,patrunjelul,pastarnacul,morcovul
3 voturi
0 comentarii
3h 15 min
In primul rand, punem apa intr-o cratita, in care gatiti ciorba, apoi ne ocupam de perisoare. Condimentam
3 voturi
0 comentarii
1h 20 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Luana (Chef de cuisine) , 07 ianuarie 2011
Ciorba asta o facea bunica mea cand eram copil.Si uite asa am devenit nostalgica.Trebuie incercata*****
valentina ionita (Chef de cuisine) , 11 iulie 2010
Va multumesc...
Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 10 iulie 2010
Cred ca este tare buna si gustoasa.
valentina ionita (Chef de cuisine) , 28 mai 2010
Va multumesc mult...
constanta proca (Chef de cuisine) , 28 mai 2010
O bunatate in orice anotimp !
mirey (Chef de cuisine) , 14 mai 2010
O ciorba tare gustoasa!
valentina ionita (Chef de cuisine) , 02 februarie 2010
Multumesc si spor la treaba...
Alice85 (Chef de cuisine) , 02 februarie 2010
trebuie sa fac si eu.
valentina ionita (Chef de cuisine) , 01 februarie 2010
Multumesc...Este tare buna,spor la treaba...
valentina ionita (Chef de cuisine) , 01 februarie 2010
Multumesc este intr-adevar usoara ,gustoasa si sanatoasa...
flori de piatra (Chef de cuisine) , 01 februarie 2010
Cred ca este foarte buna.Mi-ai dat o idee!
Cely Snijec (Chef de cuisine) , 01 februarie 2010
Foarte gustoasa si in acelasi timp sanatoasa.