Ingrediente
2 morcovi, 1 bucata telina, 3 ciuperci, 2 cepe, 4 cartofi, 1 pulpa de pui, 100 g sunca afumata (bacon), 300g smantana, 1 galbenus de ou, 50g ulei, Sare, piper, Frunze leustean, Frunze patrunjel
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
7 voturi
Mod de preparare
Intr-o oala de 5L, punem putin ulei, adaugam sunca si prajim putin pentru aroma, punem legumele si carnea, dinstuim cam 15’, dupa care adaugam apa. Amestecam punem sare si piper si lasam la fiert, la foc mic, 45’. Intrun bol, omogenizam bine galbenusul cu smantana si frunzele maruntite. Adaugam in ciorba, amestecam, lasam sa mai dea un clocot si oprim focul.
Pofta buna !
Estera Flori (Chef de cuisine) , 14 mai 2010
atata bine,cred ca este buna.
Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 14 mai 2010
Asemanator fac si eu,cand fac fac o oala mare sa ajunga si pe a 2 a zi!Super ciorbita ta Lia!
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 13 mai 2010
Foarte gustoasa si arata minunat. Uneori fac si fara smantana si e buna.
ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 13 mai 2010
Arata tare bine si cred ca este la fel de gustoasa!
Alice85 (Chef de cuisine) , 13 mai 2010
Foarte buna...imi place mult.