Autor:
miriam (Maestru bucatar)
Reteta postata pe: 03 noiembrie 2009
Ingrediente
-250 g ciuperci cruzi(sau o conserva de ciuperci), -2-3 catei de usturoi, -o lindura de faina alba, -o lindura ulei, -250 ml smantana(la preferintza), -vegeta ,dupa gust, -patrunjel
Dificultate: Redusa | Timp: 20 min
Mod de preparare
Se pune intr-o oala,la foc mic,,o lindura de ulei,o lindura de faina , se toarna jumate de
pahar de apa,amestecand in acelasi timp ca faina sa devina un sos subtire,dupa care se adauga ciupercile,se mai adauga apa,vegeta si usturoiul zdrobit.Se adauga apa dupa preferinta(cat de subtire doresti sa fie ciorba).plus smantana (dupa preferinta).Se lasa la foc potrivit 5 minute,dupa care se retrage de pe foc si se adauga patrunjelul tocat marunt.Durata preparari este de 10 minute,cea mai rapida ciora!
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de ciuperci" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Retete vegetariene
Spalati ciupercile si lasati-le stea in apa rece. Curatati si spalati legumele si zarzavaturile,
28 voturi
6 comentarii
45 min
Puneti la fiert in 3 litri de apa rece osul de vita sau cuburile de concentrat (daca este cazul,
28 voturi
14 comentarii
1h 15 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate