Se pune apa la fiert. Se curata legumele si se spala. Cand apa incepe sa fiarba se adauga ceapa taiata. Morcovul, telina se curata, se spala si se dau pe razatoarea cu ochiuri mari. Intr-o tigaie se pune ulei si se pun morcovii si telina razalite, apoi se adauga si ardeiul kapia tocat cubulete mici. Se calesc toate pana se inmoaie si se adauga in oala cu ciorba.
Ciupercile se curata, se spala si se taie in cuburi mari. Se adauga in ciorba sa fiarba. Cand sunt fierte toate se adauga usturoiul tocat marunt. Se face dressingul din 1 galbenus de ou si smantana, se aduce la aceeasi temperatura cu ciorba, apoi se toarna in fir subtire in ciorba. Albusul se pune in ciorba. Se potriveste de sare si piper si se presara frunze de patrunjel verde tocat.
Se serveste calda.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii