Fasolea se lasa de pe o zi pe alta la inmuiat.A doua zi se scurge de apa si se pune la fiert cu apa calduta, schimband 2-3 ape. ,in ultima apa adaugand putina sare.
Se curata, se spala, se taie legumele si se adauga in oala peste fasole.Se lasa sa fiarba si se adauga apoi rosiile taiate felii, cateva fire de patrunjel si leustean tocate marunt.
Separat , se taie kaizerul bucati si se caleste in putin ulei impreuna cu o ceapa taiata marunt.Se adauga apoi bulionul, se mai lasa cateva minute la calit dupa care se adauga in ciorba., lasand sa mai dea in cateva clocote.Cand ciorba este gata se potriveste de sare dupa gust. Se i-a ciorba de pe foc si dupa gust se poate aroma cu tarhon, leustean.
Ciorba se poate acri cu otet sau bors, dupa preferinte, dar eu o prefer dulce.
Cand se serveste la masa poti sa spargi o ceapa rosie de apa si....................Pofta buna1
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii