Fasolea se spala si se lasa in apa rece cu o seara inainte. Puneti la fiert la foc mic in 4 litri de apa rece fasolea si ciolanul intreg. Se lasa la fiert 60-80 minute pana se inmoaie carnea.
Intre timp curatati si tocati zarzavaturile si curatati rosiile de pielita. Intr-o tigaie caliti in ulei morcovii, pastarnacul, adaugati ceapa, ardeiul, cuburile de concentrat apoi rosiile taiate cubulete. Dupa ce s-au calit puneti-le in ciorba impreuna cu 2-3 foi de dafin, mararul tocat, cimbru, curry, paprika, piper si daca mai trebuie, sare. Mai lasati sa fiarba 20-30 minute, apoi adaugati leusteanul si patrunjelul tocat.
Scoateti ciolanul, portionati carnea si puneti o parte in supiera. ciorba si garnisiti cu frunze de leustean.
Pofta buna.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii