Intro oala de 3 litri punem apa la fiert. Cand fierbe apa, adaugam ceapa (curatata, spalata, taiata marunt), morcovii ( curatati, spalati, taiati bucatele mici), fasolea (curatata, spalata, taiata sau rupta bucati mici). Cand toate sunt fierte, se adauga bulionul, vegeta, piper macinat si lasam la clocot incet. Separat, intro tigaie in uleiul incins, punem faina si rumenim usor, stingem cu lapte rece si amestecam energic sa nu se faca cocoloase, apoi turnam rantasul peste ciorba sa mai dea cateva clocote, potrivim de sare, eu am adaugat si putin otet, imi place acrisoara. Se stinge focul si se presara verdeata tocata marunt.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii