Se spala ciolanul si se curata (eu am luat unul dezosat), se pune intr-o oala sub presiune si se pune la fiert pana incepe oala sa fluiere. Apoi se adauga fasolea (care se lasa peste noapte la innmuiat sau se opareste in 3 ape) si zarzavatul tocat marunt.Se condimenteaza dupa gust. Se mai lasa pe foc pana este apropae fiarta fasolea, apoi se adauga rosiile date pe razatoare (daca folositi oala sub presiune reduceti mult timpul de fiebere).
Se mai lasa pana rosiile sunt facute. Se adauga leusteanul si tarhonul. Se serveste alaturi de salata de sfecla rosie coapta sau muraturi.Dupa preferinta.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii