Fasolea se spala bine si se pune la inmuiat de seara. A doua zi dimineata se arunca apa de pe ea.
Zarzavatul se curata si se taie , ceapa o lasam intreaga( la sfarsit se arunca)
Un morcov il sotam in putin ulei pentru a da o culoare placuta portocalie ciorbei.
Dupa ce morcovul s-a sotat adaugam restul zarzavatului, fasolea , rosiile si apa necesara. Asezonam ciorba si lasam sa fiarba bine toate legumele.
La sfarsit presaram marar verde deasupra.
Cine vrea ca ciorba sa fie mai acra se poate folosi zeama de pe ardeiul iute pus la murat.
Pofta mare !
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii