Se curata ceapa, se toaca si se pune la prajit.
Se curata ceapa, se toaca si se pune la prajit; peste ceapa se adauga morcovul tocat, mixul de gogosari si se prajesc, asa cat sa se patrunda si sa se intrepatrunda gusturile, apoi se adauga apa, putina sare si se fierb pana sunt patrunse bine legumele.
Se adauga fasolea verde, dupa ce a fost clatita, bors dupa gust, sare dupa gust si se trag doua trei clocote, apoi se opreste focul.
Se pun ouale intr-un castron, se adauga smantana, cateii de usturoi facuti mujdei, se mixeaza, se adauga cu polonicul ciorba, putin cate putin, se amesteca si se toarna in oala cu ciorba, se omogenizeaza, se adauga leustean tocat marunt si se poate servi.
Sa aveti pofta dragilor!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii