Se rupe cat mai marunt fasolea. Se taie marunt morcovul si ardeiul. Ceapa se pune intreaga la fiert pentru ca la sfarsit sa o putem scoate afara. Se dau toate la foc, impreuna cu osul graf afumat. Se taie felii o rosie. se pune si frunza de telina, se adauga sare. La sfarsit cand totul e fiert se adauga jintuiala si frunzele de patrunjel taiate marunt.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii