Reteta postata pe: 05 august 2008
Ingrediente
1 kg carne de iepure, 2 morcovi, 2 cepe, 1 ardei gras, frunze de telina, patrunjel, 1 kg rosii mici,sare dupa gust
Dificultate: Medie | Timp: 3h
Mod de preparare
Carnea de iepure de da un clocot, apoi se spala pana ramane apa limpede. Se pune la fiert la foc mediu pentru 1,5 ore, avand grija sa se ia spuma. In acest timp curatam legumele si taiem cuburi mici ceapa si ardeiul, iar morcovul il radem pe razatoarea mica. Rosiile le punem intr-o oala la fiert cu 200 ml apa.
Cand carnea de iepure a fiert adaugam legumele. Rosiile fierte le trecem printr-o sita si le adaugam in ciorba, in acelasi timp cu sarea. Lasam sa clocoteasca de doua ori, inchidem aragazul si adaugam verdeata.
Daca ti-a placut reteta noastra "CIORBA DE IEPURE" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ceapa și prazul curățate, tocate mărunt, se pun la călit în untura cu aromă de cârnați
5 voturi
0 comentarii
1h 20 min
Pregatim carnea de iepure , taiata in bucati potrivite ca marime, spalate bine si uscate cu un servet
36 voturi
0 comentarii
55 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate