Ingrediente
un ciolan afumat fara os, 1 morcov, 1 patrunjel, 1 bucata telina, 1 ceapa, sare, 1 lamaie/otet, 2 galbenusuri, 200 gr smantana pentru gatit, 2 linguri ulei, patrunjel verde, 250 gr paste ( patratele mai mari, lasagne)
Dificultate: Medie | Timp: 1h 20 min
4 voturi
Mod de preparare
Intre timp taiem legumele marunt si le calim in 2 linguri de ulei, cca 5 min, apoi adaugam in oala. Adaugam si carnea si mai lasam la fiert 20 min. Intre timp fierbem pastele al dente dupa instructiuni ( eu am folosit lasagne) si le trecem sub un jet de apa rece. Cand sunt fierte legumele adaugam pastele si luam de pe foc. Lasam vreo 7-8 min, apoi batem galbenusurile cu smantana, subtiem cu putina ciorbica si adaugam in oala. Potrivim de sare , acrim cu lamaie sau otet si adaugam patrunjelul verde tocat.
Asta este tot! Pofta mare va doresc!!