Am revenit din vacanţă cu forţe proaspete şi cu o poftă de ciorbiţă cu afumătură. Am purces la treabă.
Carnea am fiert-o în oala sub presiune, iar legumele le-am tocat-tăiat-ras :)).
Când carnea a fiert, am călit în 2 linguri de ulei legumele şi am stins cu zeamă de carne şi apa (zeama a ieşit un pic prea concentrată).
După ce au fiert legumele, am adăugat cărniţa desprinsă de pe oase, 2 linguri de orez spălat şi mazărea. La final, am prăjit puţină boia pentru a da culoare ciorbiţei, am pus 2 linguri de pastă de ardei sau bulion, am adăugat verdeaţa tocată şi am acrit-o cu zeamă de ardei iuţi muraţi.
Să aveţi poftă bună!!
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii