Ingrediente
-carne de porc, -macris, -1 ceapa, -1 adei rosu 1 galben, -1 morcov, -1 patrunjel radacina, -verdeata-patrunjel,telina,liostean, -50 gr orez, -2 galbenuse, -2 linguri smantana, -sare,piper, -3 catei usturoi
Dificultate: Redusa | Timp: 2h
9 voturi
Mod de preparare
Macrisul se alege si se scoate de la fiecare frunza care este mai batrana vena,daca nu cand fierbe ramane ca si ata in ciorba,se spala bine si se taie fideluta.
Cand zarzavatul este fiert se pune in ciorba orezul ,se lasa sa dea cateva clocote si se adauga macrisul,se potriveste de sare,piper si se pune verdeata taiata marunt.
Se ia oala de pe foc,ciorba se lasa putin sa se racoreasca si se drege cu smantana,galbenusurile batute bine si cu usturoiul zdrobit.Este o ciorba foarte buna pe timp de vara.
valentina ionita (Chef de cuisine) , 27 ianuarie 2010
Hmmm,ce bunatate...
iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine) , 05 octombrie 2009
Super gustoasa,asa ca in Ardeal!
Cely Snijec (Chef de cuisine) , 18 septembrie 2009
Apetisanta.