Ciorbă de miel reţetă
-Se foloseste carne de miel,de preferabil cu mult os,pentru a da gust bun la ciorba!
-Se pune carnea la fiert cu apa,sare,foi de dafin,cepele,o capatana de usturoi si se lasa sa fiarba pana ce se desprinde carnea de pe os,apoi se opreste focul si se scoate carnea din zeama.
-Cand carnea s-a racit,se inlatura oasele si se taie carnea in bucati micute.
-Se strecoara zeama si in zeama se pun toate radacinoasele,(morcov,patrunjel,telina,pastarnac),tocate marunt,cartofii taiati cubulete si se fierb,cand sunt gata fierte se adauga carnea si borsul acru,dupa gust si se lasa sa traga cateva clocote,apoi se opreste focul.
-Se curata o capatana de usturoi si se face mujdei,se adauga smantana,ouale si se mixeaza bine.
-Dupa circa cinci minute dupa ce se opreste focul,se adauga compozitia de smantana peste ciorba,se adauga leusteanul tocat marunt si se amesteca usor.Sa aveti pofta dragilor!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii