Se pune carnea la fiert,se spumeaza.Se adauga 2 cepe uscate si morcov taiate marunt.Cand a fiert morcovul se pune ceapa verde taiata marunt,matele de la miel (fierte inainte)taiate tot marunt si o mana de orez.Se sareaza,se mai pune putin ulei si cand sunt fierte se adauga borsul (fiert in prealabil)si 4-5 galbenusuri de ou.Se pune mult leustean sa-i dea gust.
Pofta buna!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii