Ciorbă de miel reţetă din Bihor
Se pune la fiert carnea de miel in apa cu sare.Cain fierbe se ia spuma formata...
Zarzavatul se curata si se da pe razatoarea mare.
Morcovii se calesc in putin ulei ca sa capete ciorba o culoare placuta.Se adauga la ciorba tot zarzavatul si se potriveste gustul de sare si piper.
Cind carnea si zarzavatul sunt aproape fierte se adauga macrisul, tarhonul si leusteanul.
Galbenusul se amesteca cu 200 ml smantana si un polonic ciorba fierbinte.
Se stinge focul sub ciorba si se rastoarna amestecul de galbenus cu smantana.
Daca e cazul se mai acreste.
Se serveste cu ardei iute.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii