Ceapa se curata,se spala si se toaca marunt sau pestisori.
Rosiile se spala,se oparesc cca un minut ,se decojesc si se toaca marunt.Morcovul,telina si albitura se curata,se spala, se taie cubulete sau se rad pe razatoarea mare dupa preferinta.Ardeiul gras sau capia se spala,se scoate cotorul cu miezul si semintele lui si se taie cubulete.
Daca folositi cateva bucatele de carne cu os sau fara os,acestea se spala,se taie daca este cazul si se pun la fiert in apa rece.Bucatile de carne se pot scoate din ciorba in momentul in care au fiert sau le puteti lasa in ciorba in functie de preferinta.Dupa ce luati spuma adaugati ceapa si zarzavatul si lasati sa fiarba la foc mic.Cand sunt patrunse bine(carnea,ceapa si zarzavatul) se adauga rosiile tocate marunt,orezul si perisoarele una cate una.Cand incep sa se ridice la suprafata,se incearca daca sunt fierte si la mijloc. Borsul se fierbe in prealabil.Daca sunt fierte se toarna bors dupa gust si se lasa sa mai dea intr-un clocot.Se potriveste de sare,se adauga oul batut pentru zdrente sau numai galbenusul de ou amestecat cu zeama din ciorba inainte de a-l turna in oala ,verdeata tocata marunt si se opreste focul.
Daca folositi supa de carne se adauga in timp ce ceapa si zarzavatul se inabusa cu putin ulei si se lasa fiarba,in rest procedandu-se ca mai sus.
Pofta buna!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii