Se pune la fiert in apa rece ceapa, morcovul, pastarnacul, telina tocate marunt sau date pe razatoare ,cu putina sare si lingurile de ulei.Intre timp se pregatesc perisoarele din carne tocata in care se adauga putina ceapa data pe razatoarea mica, 1 ou si putina sare (verdeata optional).
Dupa ce s-a fiert zarzavatul se adauga perisoarele gata formate si ardeiul tocat marunt. Se spala orezul si se adauga in ciorba. Se lasa sa fiarba perisoarele, iar spre sfarsit se adauga sucul de rosii sau rosiile tocate marunt. Se potriveste de sare, se acreste ciorba se drege cu oul batut.
La final se adauga leusteanul sau tarhonul si se acopera oala cateva minute cu un capac. Se poate servi cu ardei iute.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii