Ingrediente
1 telina potrivita, 3 morcovi, 1-2 cepe, 1 ardei, 500 gr carne tocata amestec, paste sau orez, 1 dovlecel, bors, sare, piper, pasta de tomate, 1-2 oua pentru perisoare, 1 ou pentru a se bate in ciorba, ulei
Dificultate: Medie | Timp: 1h
4 voturi
Mod de preparare
Separat se pregatesc perisoarele, amestecam carnea cu ouale, asezonam cu sare si piper, si formam perisoarele, daca se desfac se pune un pic de faina dar nu foarte multa.
Cand sunt legumele fierte se adauga pastele si se continua fierberea, dupa se acestea sunt fierte se adauga perisoarele aproape de sfarsit se adauga borsul si pasta de tomate si eu bate si un ou. Intradevar cam multe: paste, oua, perisoare dar cu un gust deosebit.
Nu pot sa va doresc decat pofta buna si sper sa va placa fotografiile atasate.