Reteta postata pe: 28 septembrie 2012
Ingrediente
2 morcovi, 1 ardei rosu, 1 ardei galben, 1 ceapa, telina, 2 cartofi, smantana, 1 galbenus de ou, marar, , Pentru perisoare:, 300g carne tocata de pui, 1 ceapa uscata, 2 fire ceapa verde, 1 ou, marar, patrunjel, cimbru, sare, piper
Dificultate: Medie | Timp: 1h 50 min
Mod de preparare
Curatam zarzavaturile,le tocam si le punem la fiert. Intre timp pregatim perisoarele: taiem ceapa marunt si o punem la calit in putin ulei pentru 5 minute dupa care o adaugam la carnea tocata impreuna cu un ou, marar, patrunjel, cimbru, sare, piper si amestecam. Formam perisoarele si cand legume sunt aproape fierte le adaugam in oala. Adaugam sosul de rosii, apoi borsul si condimentam dupa gust cu sare, o dregem cu smantana si la final adaugam marar.