Ciorba de perisoare la ceaun

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa
Ciorba de perisoare la ceaun

Ingrediente

  • Carne tocata porc 400 gr
  • Gris 2 linguri
  • Oua 2
  • Ulei
  • Morcovi
  • Ceapa
  • Patrunjel verde si radacina
  • Orez
  • Bors
  • Bulion sau rosii pasate

Mod de preparare

Carnea se amesteca cu grisul cu ouale si cu un pic de patrunjel verde.Se pune sare si piper dupa gust dupa care se lasa deoparte si ne apucam de zeama.

Morcovul si patrunjelul radacina +ceapa taiata fin se pun la fiert in ceaun .Datorita ceaunului fierb foarte repede.

Dupa ce sunt aproape fierte se adauga perisoarele si se lasa la fiert aproximativ 15-20 min.Dupa ce au fiert perisoarele se adauga borsul (cam jumatate de sticla) si doua linguri de orez +bulionul sau rosii pasate.

Adaugam si ulei si lasam sa fiarba.

Se mai fierbe inca 15-20 min pina sunt fierte perisoarele si orezul.Eu nu pun orezul in perisoare pentru ca imi place sa aiba o forma perfect rotunda.

Se i-a dupa foc si se adauga leusteanul.

Ceaunul,focul de lemne,fumul ii dau o aroma..extraordinara.Noi am avut invitati la un gratar de mici si pastrama si...toata lumea a vrut doua portii de ciorba:))

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise