Luam legumele si le curatam de coji si seminte. Le spalam bine si le tocam in cubulete mai mici (sau mai mari, dupa cum ne place). Intr-o oala punem uleiul la incins, cind este bine incins punem toate legumele si le lasam sa se caleasca circa 5 minute, amestecind des pentru a nu se prinde de fund,dupa care adaugam vinul si orezul, amestecam bine si le mai lasam 1-2 minute. Dupa care adaugam 2,5-3 litri de apa, de preferinta fierbinte, acoperim cu un capac si lasam sa fiarba pina cind legumele sunt fierte. Cind legumele sunt fierte adaugam bucatile de peste curatate si spalate bine, leusteanul tocat marunt, potrivim de sare si acrim cu bors sau otet, in functie de preferinte sau de ceea ce avem in casa si ciorba e gata. Bucatile de peste nu se fierb mai mult de maxim 4-5 minute, pentru ca altfel se imprastie. Se serveste fierbinte si cu ardei iute. Pofta buna!
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii