Se curata toate zarzavaturile. Se dau pe razatoarea mica morcovul si telina, iar ardeiul se taie fideluta, si se pun la fiert in apa rece. Se taie prazul marunt si cand sunt aproape fierte zarzavaturile din oala se adauga prazul. Se lasa sa fiarba si cand prazul s-a muiat se pun cartofii. Dupa 15 minute se pune sucul de rosii si se mai lasa 5 minute. Apoi se pune borsul, cele 2 lingurite de secretul gustului, sarea si cele 2 cubulete de Knorr.Se lasa sa fiarba putin de tot cu borsul, dupa care se stinge borsul si se pune leusteanul.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii