Aripile de pui se spala,se parlesc pentru a indeparta resturile de pene sau puf,se spala din nou si se pun la fiert intr o oala cu apa rece.
Intre timp se pregateste zarzavatul:ceapa se curata si se taie marunt,morcovul se curata si se da prin razatoarea mare,ardelul se curata si se taie cubulete iar telina se spala si se toaca marunt.La jumatatea firberii aripilor de pui se adauga zarzavatul si se contina fierberea.
Cu 10 minute inainte sa fie fierte aripile si zarzavatul se adauga sucul de rosii si taiteii.
Cand sunt fierti taiteii se acreste cu bors magic sau cu bors de putina dupa dorinta,mai acru sau mai dulce.
Se sareaza,se pipereaza se ia de pa foc si se adauga mararul,patrunjelul si leusteanul tocat marunt.
Se serveste cu smantana si ardel iute.Pofta mare.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii