Curatam ciocanelele de pielite, le spalam si le punem la fiert. Tocam legumele si le calim in ulei. Din cand in cand spumam. Cand legumele s-au calit le adaugam in oala cu carne impreuna cu cartofii taiati cubulete si le lasam sa fiarba. Dam o rosie prin razatoare si o adaugam in ciorba. Pentru a o acrii am folosit la 5 litrii 300 g zeama de varza murata. Inainte de a adauga zeama de varza, se fierbe pana da in clocot. Inainte cu 10 minute de a stinge focul adaugam taieteii, potrivim de sare si adaugam leusteanul.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii