Carnea taiata marunt se pune la fiert in apa cu sare. Cand a inceput sa fiarba se inlatura spuma.
Zarzavatul se curata si se taie marunt, gogosarul se taie feliute subtiri iar ceapa curatata se lasa intreaga.
Morcovii si gogosarul se calesc in putin ulei ca sa prinda ciorba o culoare cit mai frumoasa.
Adaugam toate legumele in apa unde fierbe carnea. Punem sarea si piperul necesar si lasam sa fiarba la foc mic.
Cand carnea este fiarta adaugam orezul spalat in prealabil si lasam sa fiarba inca 10 minute.
Smantana o amestecam cu zeama de lamaie, punem peste ea un polonic de ciorba fierbinte si amestecam bine.
Se stinge focul sub ciorba si rasturnam smantana.
Deasupra presaram frunze tocate de patrunjel verde.
Pofta mare !
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii