Cureti legumele si le calesti in 2 linguri de ulei, cand legumele sunt inabusite adaugi pieptul de pui si le lasi sa fiarba.
Cand sunt toate fierte,adaugi cele 3 linguri de orez si mai lasi sa fiarba apoi bati galbenusurile cu smatana mararul,iei 2 polonice de supa calda si adaugi peste smantana,apoi pui totul in ciorba, dar cu grija sa nu se taie.Oala trebuie sa fie pe marginea plitei pt a nu da in clocot tare, apoi se mai da ciorba inca la 1-2 clocote, la foc mic.Se adauga bors,delicat si piper dupa gust.La sfarsit se pune patrunjel.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii