Ciorba de pui cu afumatura si legume

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa
Ciorba de pui cu afumatura si legume

Ingrediente

  • -400 gr piept de pui
  • -400 gr kaizer afumat
  • -1 ardei rosu gras
  • -3 cepe
  • -1 morcov mare sau 2 mai mici
  • -1 radacina patrunjel
  • -un bocran mazare - 700ml
  • -un borcan fasole verde - 700ml
  • -100 ml ulei de masline
  • -4-5 linguri de smantana
  • -vegeta ( cu aroma de gaina)
  • -putin curry
  • -1 si 1/2 lingurite bors magic (daca aveti bors preparat in casa puteti pune o cana)
  • -vedeata

Mod de preparare

Incepem prin a spala si a curata legumele (eu le spal si pe cele din conserva/borcan). Ceapa, morcovul, ardeiul si patrunjelul le taiem marunt (sau dupa preferinta). Pieptul de pui il spalam si il taiem cuburi nici prea mari, dar nici prea mici. Kaizerul il taiem feliute subtiri.

Intr-o cratita punem uleiul pe masilme si dam la foc potrivit. Dupa ce s-a incins uleiul, adaugam legumele pentru a le cali foarte putin, dupa aceea adaugam carnea de pui si afumatura. Turnam peste 2 pahare de apa cat sa le acopere si dupa aceea punem si fasolea verde si mazarea.

Lasam totul sa fiarba la foc mediu. Dupa ce s-au fiert atat legumele, cat si carnea, adaugam vegeta (eu folosesc secretul gustului) cam 9 grame si curry 2-3 grame. Smantana o punem intr-o farfurie si punem peste ea 3-4 linguri de apa inainte de a o turna in ciorbita ( pentru a nu se branzi ). La final adaugam borsul, mai lasam sa dea un clocot si ii stingem focul.

Se poate servi cu sau fara verdeata dupa preferinta. Merge foarte bine cu ardei iute (cui ii place).

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 40 %
999.99 lei
599.99 lei

Multicooker Turbo Express

- 400 lei
1299.99 lei
899.99 lei
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise